Juni 2012

bursdag idag!

beklager at det ikke ble blogging igår! er en grunn for det, men passer seg ikke å komme på bloggen! men uansett, idag skal jeg i bursdag til min bestefar. det kommer til å bli koselig! også igår kjøpte jeg en nusselig kjole! det kommer bilde av den en annen gang! også innkjøpet fra den by turen kommer sammen med kjolen. men skal stikke i dusjen nå, så vi blogges!hva skal du idag?

time can heal..

.. a broken heart. but time can also break a waiting heart...Stikker til byen!

idag skal jeg, mamma og søstra mi til tromsø. vi skal kjøpe litt klær å sånt. så når jeg kommer hjem kommer det et nytt innlegg. også kommer jeg ikke til å blogge på mandag og tirsdag neste uke! skal på noe ting en plass langt unna.


gamelt bilde!

Bry dæ.

jeg har da plutselig funne ut at jeg skal delta på Bry dæ, en forsetilling. det kommer til å bli gøy! jeg skal synge, i kor.. også tror jeg at jeg skal telta i drama. her   er en video fra bry dæ ifjord! for de som har tålmodighet, så er det bare å se den. men jeg skal faktisk gå å legge meg nå. er kjempe trøtt! bruker du å delta på sånne forestillinger? hva syns du om videoen?

ikke noe svan..

dessverre var der ingen svaner. uheldig som jeg er, var det heller ingenting å ta bilder av. jaja, får prøve lykken med noe annet imorgen!dagen idag!

idag skal jeg og mamma kjøre en tur. så skal jeg ta bilder av svaner, om jeg finner noen! kan bli spennende. om jeg fanger noen på brikken, skal dere nokk få se, hehe.  

hav skal du idag?

curls.


litt mongo tryne da! 

ut å ta noen bilder!

idag har jeg vært å hentet michelle i barnehagen. og nå sitter hun her og pusler puslespill, søte jenta mi♥ så idag skal jeg bare kose meg med henne!hva skal du idag?

fly away!


tatt av meg!

slik ble det!

jeg ble igrunn ganske fornøyd med resultatet! men det ble ikke helt som jeg ville ha det, men liker det.


før                                                                                                                                 etter 


senga min♥

hva syns du om resultatet?

Hard rock cafè

ja, idag har jeg da funnet ut at jeg skulle farge håret. litt blondere enn hva jeg hadde, men mislyktes sterkt! så nå sitte jeg med stripe hette og venter på å få lyse striper. dere får se resultater imorgen! 


natta t-skjorten min♥ hard rock cafè mallorca

Wants from Nelly

   

kjolen finner du her
buksen finner du her
genser m/ tiger finner du her
usa genser finner du her

hva syns du om klesplaggene?

Today's outfit 05102012

beklager for litt vell sent innlegg. men jeg har vært hos søstra mi og hjupet henne med å øve på teorien. også har jeg vært med tantebarnet mitt, michelle♥ men nokk om det, her er degans outfit..hva syns du om det?

1.plass på topplista!!

JIPPI, jeg ligger på 1.plassen, i hjembygda mi. etter bare 2 dager. det er litt kult da, hehe.

tusen takk, alle som leser bloggen min♥

hvordan plass ligger du på?
 

Kveldsmat.

har vært å tatt en laaang og god dusj, deilig! og nå sitter jeg og spiser kveldsmat, nam nam. skal legge meg om ikke så alt for lenge, men må lese litt i boken min først. Havets datter♥  også rydde rommet mitt..                                                                                                                                                       har du lest havets datter?

Kos!

sitter her og ser på greys anantomy på sumo, og drikker latte macchiato♥ elsker greys anatomy! også sitter jeg å leser i her og nå. det er skikkelig trist vær ute, bare regn.. høst liksom! men gleder meg til vinteren, hehe.

                                                                                                                                                              ser du greys anatomy?

KakaoSofagris

hehe, jeg måtte bare ta disse bildene av bikkja ista, syns hun var så søt! mamma sin lille sofagris♥ 
                                                                                                                                                          hva syns dere om bildene?

Her er jeg!

nå er dataen min kommet, og jeg kan begynne å blogge forr alvor nå. akkurat nå sitter jeg å hører på musikk, og laster ned skype. men dette blir et kort innlegg! 


min fine data♥

music angle♦

hva syns du om at jeg er tilbake? 

Jeg er ei jente på 15 år, og elsker å ta bilder. !alle! bildene som kommer på bloggen er mine! Jeg håper selfølgelig du tar en tur innom her igjen, og takk for besøket!


Design av:


Ingvild Aasheim