Juni 2012

Piamorsauer

Wonderstruck by taylor swift

Jeg syns jeg fortjener Taylor Swift's parfyme for jeg er MEGA fan av henne, og kan så og si alle sangene. Lenge har jeg siklet etter parfymen, men har ikke hatt råd. Taylor er mitt store forbilde og jeg ser virkelig opp til henne, og jeg har faktisk en mappe full av bilder og slikt av henne. Så vist jeg føler meg trist, så bruker jeg og sitte å lese og se på bilder av henne, og jeg blir i så mye bedre humør av det. Så derfor syns jeg at jeg fortjener parfymen hennes! 

 

ALWAYS WEAR YOUR INVISIBLE CROWN.en liten påminner!

vil bare minne på om fotokonkurransen som jeg har nå. det var i grunn lite respone, bare 5 som deltar..  H E R finner du innlegget! meld deg på?

HELLBILLIES konsert.

igår var jeg på hellbillies konsert! det var utrolig gøy!! tok ikke så alt for mange bilder, men nokk til å legge ut på bloggen. også filmet jeg vel noen av sangene. har du vært på hellbillies konsert før?
FOTOKONKURRANSE!

jeg tenkte å ha en fotokonkurranse. tenkte det kunne være 1, 2 og 3 plass. men vet ikke hva premiene kan være, for utenom linking og vurdering eller noe hemmelig. men uansett, temaet tenkte jeg kunne være kjærlighet, vennskap eller sommerfølelse. så det er bare å velge en av dem! også vil jeg helst at du lager et innlegg der det står at du er med i fotokonkurranse hos meg, og legg selfølgelig med bilde, og beskrivelse! melde deg på?

plages med å laste opp bilder, fuck!!

konkurranse?

jeg tenke jeg skulle ha konkurranse, men jeg er ikke sikker.. vil du at jeg skal ha konkurranser? isåfall, hvilken?


iphonen min er helt fucked.

iphonen min kan pluteslig slå seg av, av seg selv. og som regel slår den seg på igjen når den er 2-3%. det er sykt plagsomt!! og inatt, så var den nesten full ladda, så levna jeg den alene i kanskje en halv time, også hadde den slått seg av når jeg kom og skulle bruke den igjen.. hva skal jeg gjøre me den? 


arkivbilde

feeling like..

my eye.

sitter her og venter på at søstra mi skal komme med isteen min. også hører jeg på musikk, kos! vi skal kanskje dra og bade idag også, men vi vet ikke om noen kan kjøre oss. men jeg har veldig lyst, selv om et sikkert er kjempe kaldt i vannet. men vi snakkes, skal rydde litt mer på rommet mitt. hva skal du idag?

bildedryss; stranda.

jeg for på "stranda" etter å ha passet de ungene. det var kos å være på stranda med bestevenninna mi, og søstra mi..! jeg fikk dessverre ikke bada, siden de kom og hentet meg nesten med en gang jeg var ferdig. men jeg for å vasset og slik. og pia for å valset etter meg, siden hun ikke er så gla i å ha vann over ryggen. kos! også var selfølgelig kamraet mitt meg, lykke! men nå skal jeg rydde litt på rommet mitt, så vi blogges. hva har du gjort idag?

dagen idag.

nå sitter jeg her å spiser litt før jeg skal gå i dusjen. jeg skal passe en unge idag, halv 2. det blir kos.. og etter der får jeg data hele resten av dagen!! lykke! men skal spise ferdig, så vi snakkes. hva skal du idag?

svar på spørsmåls runden #1

vil du oppnå noe med bloggen din?
egentelig ingenting. 

hva var det siste du kjøpte deg?
en maybellin mascara, bra H&M 

kan du vise favoritt outfiten din?
har desverre ikke bilde av det på denne dataen. 

har du noen linser utenom standarlinsen som fulgte med kamraet ditt? i så fall hvilket?
jaa, 75-33mm og 17-50mm. 

hvor lenge har du bloggen?
i bortimot 2månder. 

hva liker du mest med å blogge?
nei, det er jeg ikke riktig sikker på. 

hva synes du er mest interesant med å lese på en blogg?
det å lese om hvordan andre har gjort å se på bildene deres. 

og hva synes du er det kjedeligeste?
at de skriver syykt lange innlegg, og ingen bilder.  

hvilket kamera har du?
jeg har canon eos 550D.


favoritt fargen din?
lilla kanske, eller blå.. 

har du søsken?
jaa, har 3 søstre, og en bror. 

topp tre blogger utenom topplisten? 

 
mammatilmichelle lindahaukaas krisssy (tilfeldig rekkefølge!)

hva vil du utdanne deg som?
vetrinær, eller politi.  

beklager!

jeg beklager så mege for at jeg ikke har bloggen på 2 dager(?) men det har seg slik a mamma tok nettet, og at søstra mi er ego med datan sin.. såå, jaa. men jeg håper selfølgelig dere fortsatt besøker bloggen, og kanskje legger igjen en liten kommentar. det hadde varmet mitt hjerte! og jeg skal se om jeg får svar på spm-runden imorgen. og jeg holder på å spare opp til å kjøpe ny data, men TiNG TAR TID, uheldigvis.. men vi blogges ivertfall i ny og ned.

fotoshoot.

hva syns du?

min nydelige søster!

dette er da min søster, og hun er nydelig!! selv om hun ikke alltid har samme personlighet som utseende, men hun er stortsett grei å ha med å gjøre. også er hun tvillingen min. men herregud, som jeg elsker den jenta! uansett hvor sur jeg kan være på henne... jeg elsker henne!
S T I N A V . B L O G G . N O


svarene på spm-runden kommer kanskje imorgen, eller senere idag. men trykk H E R for å komme med flere smp.

spørsmåls runde.

tenkte jeg kunne ha smp-runde. grunnen er at jeg ikke vet hva jeg skal blogge om idag. så spørr i vei!


hahaha.

What can you see?

what can you see.. in my eyes, in my smile, in the way i am?

Instagramfølg meg på instagram! :)

lite problem.

jeg har et lite problem. datan min har valgt å streike, så jeg har ikke data lenger. og atm, så har jeg ikke penger til å kjøpe ny. BUHU!! men får låne min søster's data av og til. så, jeg vet ikke hvor mye jeg får blogge og slikt.. men skal spare penger til en ny data!! vi snakkes enn så lenge!

Bildene fra igår.

her kommer bildene som egentelig skulle komme igår, men siden mamma tok nettet fikk jeg ikke blogget. men uansett, vi hadde det skikkelig gøy igår! først så badet vi, og hadde det gøy der, så bestemye vi oss forr å ta bilder av hundene, i redningsvest, til mennesker.. og etter det gikk vi å hentet hestene å ridde på tur. det var kos!! men fikk ikke bilder ifra turen.. men uansett, her er noen bilder.

 
Pia mor<3


flinke svømme jenta mi


søte Aiwihva gjore dere igår?

God morgen!

sitter her og ser  på animals planet og spiser, og venter på at jeg skal gidde å gå i dusjen. også må vell bikkja dusjes.. men jaja, det er det som er jobben min, hahaha. også skal jeg opp til bestevenninna mi snart, og der skal vi bade, med og uten hestene. også må vi vell få noen bilder? gleder meg!!blogges snart igjen!

Her igjen.

vet at jeg ikke har bloggen på en stund. har ikke ikke giddet å blogge. men trur jeg skal "klare" å blogge litt mer fremover nå! 

her er foresten noen bilder jeg tok her ista, ble veldig fornøyd med de.

Hva syns dere?

Jeg er ei jente på 15 år, og elsker å ta bilder. !alle! bildene som kommer på bloggen er mine! Jeg håper selfølgelig du tar en tur innom her igjen, og takk for besøket!


Design av:


Ingvild Aasheim