Juni 2012

Tilbake igjen!

nå er jeg kommet hjem igjen. og det kommer til å bli litt mer blogging fra nå av, for skal ikke reise bort noe mer. men vi får blogges, skal begynne å bakke ut og slikt.


min nye kjærest<3

Impulsiv avgjørelse.

idag ble det bestemt at vi skulle dra til Sverige, eller, Boden. vet ikke hvor lenge vi skal være der. og vi skal ta med tante ungen min, men ikke moren hennes. det skal bli kos! men vi skal såve i telt.... JIPPI! men kommer sikkert til å bli kos uansett. også er tanten min der, og hennes 2 barn.

Vi snakkes, enn så lenge! <3

Long time, no see?

vet det er lenge siden nå, men har ikke giddet å blogge før nå! før det første, datan er treg, må kjøpe no. for det andre, fikk ny telefon, iphone4s, så vært litt opptatt med den. for det tredje, jeg slo opp med kjæresten, men jeg har det bra!! OG! jeg har lånt bort kamraet mitt til søstra mi, som skal bruke det om 10 dager, men skal hente det hjem igjen, imårgen kanskje. Savner det allerder! også, idag er det jo 1 år siden utøya, hvil i fred alle døde! og det er 2 år siden jeg fikk Pia.

men så lurte jeg på om dere var intreserte i å se bilder ifra ferien min, eller om jeg bare skal la det ligge? deter bestemmer!


Pia og meg<3

Mer bilder


syns?

Den siste tiden.

Som sakt, så var jeg jo på Ullared. Var der i 2 dager, så kjørte vi hjem til sverige. Og så var vi der nesten en hel dag, så kjørte vi vidre til Åfjord, Tronhjem. Det tok vel 9 timer, + stopp og slikt. Og nå sitter jeg i sofaen og hører på Glee sanger♥ Men her kommer noen bilder.

 
Utsikten fra båten som gikk til Fosen.


Digger det bilde der!


Love it!


Søster, pappa og mei

Det er flere bilder, men blogg.no klikker og laster opp bildene i 400px, istede for 700px. Så de kommer kanskje en annan gang!
Noen bilder fra Oslo.

Trives i Oslo, har vært i byen idag og fått meg micro(?) kort til min nye telefon. Skal få svart iphone 4s, ville ha hvit, men man får ikke alltid det man vil ha! Men her kommer noen bilder.
Imorgen drar vi til sverige, og kan derve ikke blogge. Blir der i 2 dager. Vet ikke hvor mye jeg får blogget iløpeda av opphoødet i Fosen.  


Fra flyet.


Skyene fra idag.


Presang fra stemor, det var 500,- i de hjertene.. 


Solen atm! 
Hva har du gjort idag?

På flyplassen.

Nå sitter jeg på slyplassen og venter på at flyet skal komme. Har akkurat fått nette til å virke og tenkte "hvorfor ikke ta å blogge litt i mellomtiden?" såååh, jaaah.  
Svalbard Posten in my ♥ !!

Hva gjør dere nå?

Da drar jeg snart.

Akkrat spist frokosten min og venter på at jeg skal gidde å gå å gjøre no fornuftig. Men uansett, jeg er sånn passe ferdig pakket, skal snart gå i dusjen. Så drar jeg til flyplassen, så går flyet halv 9, og mamma levner oss, slik at hun kommer hjem akkurat i tide til å se fotball finalen. Men det gjør ingenting.

Hva skal dere idag?

Jeg er ei jente på 15 år, og elsker å ta bilder. !alle! bildene som kommer på bloggen er mine! Jeg håper selfølgelig du tar en tur innom her igjen, og takk for besøket!


Design av:


Ingvild Aasheim