Juni 2012

Før og etter.


Hva syns du om redigeringen?


Overraskelse.

Idag fikk jeg litt av en overraskelse da kjæresten kom syklende hjem til meg! Det er ca. 3 mil.. Oh han syklet hele veien. Er utrolig stolt av han egentelig. Men nå kommer det triste.. Får ikke se han på kanskje over 1 mnd. Det er utrolig lenge. *snufs, snufs* Kommer til å savne han noe syykt!Savner du noen nå?

Lulleby.

God morgen! 
Tenkte jeg skulle dele denne sangen med dere! Jeg syns den er utrolig fin, og jeg hører på den nesten hele tiden.. Men nå skal jeg finne fram kofferten, og begynne og pakke. Så vi blogges!

Hva syns du om sangen?

Innkjøp.

Mamma tok oss helt plutselig med til Målselv, får å kjøpe div ting som vi skal ma med oss til pappa, jeg og søster altså. Jeg kjøpte den søte kjolen! Den var skikkelig hærli!Også en refleks vest til Pia. Men nå skal jeg gå å finne noe klær også skal jeg vaske det. Og kanskje begynne å pakke? Og det er imorgen venninna kommer og overnatter..

Hva syns du om innkjøpet?

Lite å gjøre idag.

Idag kommer det nokk til å bli en kjedelig dag.. Og jeg må også pakke å sånt idag.. For det harjeg enda ikke gjort. Så burder kanskje gå å gjøre det nå.. Me bloggast!Hva skal dere idag?

Noen bilder ifra dagen.

Sitter her å hører på musikk og redigerer noen bilder.. Idag har jeg vært å grillet med familien og kjæresten var med! Det var skikkelig kos. Men her kommer noen av bildene fra idag.

Hva har du gjort idag?

4 dager igjen.

Nå er det bare 4 dager igjen til jeg skal til pappa.. Må vel begynne å pakke snart? Men uansett, idag kommer kjæresten, og fra fredag til lørdag skal en venninne sove her! Så det blir kos.♥


Hva syns du om bildet?

I will fall for a boy who will.

Farget håret.

Hehe, var litt impulsiv og bestemte meg for å farge håret.. Ble sånn passelig fornøyd, men så snart jeg venner meg til det, er det sikkert mye finere enn hva jeg syns nå.. Jeg brukte Nutrisse Natural Wheat 7..

før;
 

etter:
 

Hva syns dere?

6 dager igjen.

Idag er det 6 dager igjen til jeg skal til pappa, i Oslo. Men vi skal ikke være i Oslo, vi skal en liten tur til Sverige, og så skal vi til Fosen, i Trondheim. Det skal bli kos! Vi skal være hos pappa i 16 dagen. Gleder meg skikkelig! 


Meg og pappa i min konf. 

Hva skal du i ferien?

Vann krig.

Idag var kjæresten her! Kos! Men også litt komisk, fordi idet jeg skulle gå opp, så var han på tur ned for å vekke meg.. Hehe, også når jeg hadde fått summet meg og alt sånt, så gikk vi ut i vin været, også fant han frem vann slangen og spylte meg våt.. Hehehe, men jeg fikk også tak i slangen, så var ikke bare han som var våt når vi gikk inn.. 
Også har lille jente mi fått øye-betennelse.. Stakkars hund!


 

Hva har du gjort idag?

Bildedryss.Hva syns du om bildene?

Med i konkuranse! Trykk  her for å stemme. Takk på forhånd!

Kjæreste kos.

Igår var jeg hos kjæresten! Vi hadde det skikkelig koselig. Han ville bade i elva, så han hoppet bare rett uti, men han prøvde også å få meg uti.. Men jeg ville ikke bade, så det funket dårlig. Men så gikk vi tilbake til rommet å så en eller annen film.. Ikke at jeg fikk med meg så veldig mya da.. Men også klarte jeg å miste telefonen min der, så den ligger hos han nå.. Også tok jeg på meg en av hans skjorter, og tok den med hjem.. Den luktet så godt, klarte ikke å te den av, hehehe!


" I like sex, its nice! "

Hva gjorde du igår?

Noen bilder fra igår.


Canon EOS 550D 1/30s f/3.5 iso 3200_ Privat

Canon EOS 550D 1/200s f/5.6 iso 400_ Privat

Canon EOS 550D 1/60s f/3.5 iso 3200_ Privat
Søster vil også være med på bilde.. hehehe! 


Canon EOS 550D 1/200s f/5.6 iso 3200_ Privat

Canon EOS 550D 1/200s f/5.6 iso3200_ Privat

Hva syns dere om bildene?

Kjæreste besøk.

Nå er jeg akkurat ferdi å sminke meg, og venter på at mamma skal komme hjem, slik at hun kan kjøre meg til kjæresten. Også tar jeg litt bilder, imens jeg høre på denne nydelige sangen, dere burde høre den! Men uansett, jeg håper mamma kommer snart. Begynner å bli utålmodig.. 


Canon EOS 550D_ 1/200s f/5.6 iso 3200_ Privat

Canon EOS 550D_ 1/200s f/5.6 iso 3200_Privat

Hva skal du idag?

Mamma orket ikke kjøre èn meter til.. Og gjett hvem som er sur!!!

Et bilde.


Canon EOS 550D_ 1/125s f/5.6  iso400

Fin start på sommerferie!

Akkurat kommet hjem fra skolen, og med meg hadde jeg karakter kortet! Syntes karakterene var nokk så gode, en god del med 4'ere, og noen 3'ere.. Læreren skrøt av meg, noe som ikke skjer ofte! Så det er jeg fornøyd meg. Men jeg er mindre fornøyd med været. Det forr regner... Utrolig kjedelig, kunne godt tenkt med masse sol, og varmt vær. 
Og jeg er ikke av den typen som legger ut bilde av karakter kortet mitt!

 

Canon EOS 550D_1/125s f/5.6 iso 100_Privat      -     Ser du halv hjerte?

Fast leser?

Er du fast leser, eller bare kommenterer du hvist jeg kommenterer din blogg?Canon EOS 550D_ 75-300mm_Privat

1 dag igjen.

WIHUU! Jeg har bare 1 skole dag igjen, så er det SOMMERFERIE! Det kommer til å bli heeerlig. Men skal først være 2 uker hjemme å slaske fær jeg drar til pappa i Oslo, også skal jeg, mamma og stina kjøre gjennom Lofoten når vi kommer hjem. Og bikka skal mest sannsynelg ha valper i begynnelsen av august, tror jeg. Så ser for meg en litt travel sommer... Men uasnett, de kommer til å bli kos!Hva skal du i sommerferien?

Going wild.

Her om dagen, eller, det var sent på natten.. Så var jeg vel litt overtrøtt, og bikkja lå å sov ved siden av meg i senga. Jeg hadde det "veldig" morsomt ved å gjøre ingenting, så jeg tenkte at siden jeg var våken, hvorfor ikke ta noen bilder? Så det gjorde jeg..
HAHAHAHAH!!

Fotoshoot.

Hadde kamraet med på skolen idag. Og der hadde jeg og Lise fotoshoot. Det var gøy! Også skal dere jo selfølgelig få se noen bilder.Canon EOS 550D_18-55mm_Privat

Hva synes du om bildene?

Travel dag.

Idag har jeg vært sammen med Michelle.. Vi for til Tømmer Elva og spiste is, og deretter dro jeg til Lise Mari ♥ Jeg har tatt masse bilder av Pia og Aiwi. 
Detter gjelder ALLE bildene. Canon EOS 550D_ 18-55mm_ Privat

Hva har du gjort idag? Hva synset du om bildene?

Bilder fra turen.

 
Vi feila litt når vi skulle sitte opp teltet..
Litt fisking må til.
Wooho, se den teknikken med kniven å fiske stangen!


Litt allsang må man jo ha!!


KosDet var en del av alle 600 bildene.. Sorri for at det kommer sent, og at ingen av bildene er redigert!

Hjemme igjen.

Akkurat kommet hjem fra turen. Er ikke sliten, har bare veldig vondt i begge fotene. Tror vi har gått 3 mil på asfalt... Jeg skal legge ut et nytt innlegg senere når jeg orker. Fårr kjenner at jeg overhode ikke orker det nå. Snakkes snart igjenn..

Redigert, før- etter.

Redigert #1:  Før- Etter
 

Hva syns du?

PS. BLIR IKKE Å BLOGGE IMORGEN, OG I OVERIMORGEN.. GRUNNEN ER AT JEG SKAL PÅ OVERNATTING MED KLASSEN, TAR KAMRAET MED!

Regn.

Hva syns du om bildet?

Verdens beste kjæreste!

Nå er han akkurat dratt hjem.. Trist.. Kunne tenkt meg å ha han hos meg 24/7... Men slik er det dessverre ikke! Men herregud, som sakt, han kom hjem fra Polen for ikke så lenge siden. Og idag var han jo her, og det ntdelige armbåndet jeg fikk i gave.. Det er det nydeligeste jeg noen gang har sett! Er nesten redd fårr å bruke det.! Han er bare verdens beste!!

Hva syns dere om armbånet?

Kjæreste besøk.

Først: Det kommer et innlegg om hva jeg gjorde igår når jeg var på besøk. 

Men idag kommer kjæresten min hit på besøk. Gleder meg!! Har ikke sett han på nesten 2 uker.. Det er ille! Skal prøve å få flere biler av meg og han, men han liker dessverre ikke å bli tatt bilder av.. Men jeg har mine knep, hehehe. Jeg har ryddet hele rommet.. Det var ekstremt rotete, men slike er det med oss jenter. Også må jeg snart gå å dusje.. Så vi snakkes senere. Hva skal du idag?

Wants; American Flag.

Akkurat kommet hjem fra skolen, og vente på at mamma skal lage middag. Ellers skal jeg kanskje opp til bestevenninna min, å se på hunden hennes. Hun har akkurat fått den, så gleder meg kjempe mye til å se henne! Skal ente sykle, eller så kjører mamma meg..

Men over til oberskriften.. Har så utrolig lyst på bikini og shorts i amreika flagg mønster. De er så utrolig kule! Hva syns du om klærne?

U smile, I smile.Besøk av lille jenta.

Idag har jeg hatt lille jenta mi på besøk. Eller, tante ungen min Michelle, på 3 år.. Herregud, hvor herlig hun er!! " tante hoppe tampoling!? " Det er så søtt! Også filmet jeg, men er det slik at jeg må ha youtube konto får å laste inn videoer på bloggen? Har lyst å prøve å legge ut en video.
Hehe, også var kattungen oppe i treet for første gang, tror jeg.. For et syn, hehehe!


Michelle  

Hva har du gjørt idag?

Frokost på verandaen.

Akkurat nå sitter jeg å spiser frokost ute på verandaen. Det er ca 12 grader ute.. Men stor sol.. Bortsett ifra at den ikke varmer no siden den er bak en GIGA sky.. Også er det litt kald vild. Men det gjør ikke noe. Og for dere som hjelp meg igår med å forklare hvordan jeg filmer, tusen takk! Har endelig funnet ut. Så kanskje kommer det noen filmer på bloggen.. Hvem vet?

http://i45.tinypic.com/308a3a9.jpg

Vet jeg brukte sykt lang tid på inlegget.. Men jeg plagdes sykt my me å redigere bildet, og datan klikket og jaaah.. Trykk på linken, det er bildet, hehehe..

Canon EOS 550D

Alle disse bildene er tatt av mitt Canon EOS 550D, men 2 forskjellige objektiv. Et 15-55mm, og et 75-300mm. Elsker kamraet, kunne ikke tenkt meg noe anne kamera.. Men jeg vet ikke hvordan jeg filmer.. Trist...... Men jeg skal vel finne ut hvordan.


Hva syns du om bildene?

God morgen!

God morgen til dere alle.

Jeg har akkurat spist frokost, og stiier å ser på noe kake greier på TLC. Ellers snakker jeg med kjæresten og sliter med å få noen til å kjøre meg til han. Skikkelig urettferdig at ingen gidder å kjøre! Men slik er desverre livet. Men på onsdag få jeg heldigvis se han, for da kommer han hjem tim meg. Gleder meg!! 
Også har vi fri fra skolen fordi 10, klasse har muntelig eksamen! Det er herlig.

 

Hva skal du idag?

Endelig!

Idag har jeg for det meste bare kjedet meg. Og når jeg kjeder meg, tar jeg bilder.. Som oftes av meg selv, men også MASSE andre ting. Men ENDELIG! Jeg har  akkurat fått høre at kjæresten sitter på Oslo flyplass, på tur hjem til Troms. Skal kanskje dra til han imorgen! Gleder meg KJEMPE mye! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg har savnet han.. Men her kommer noen "kjede-bilder" fra idag og igår.Hva gjør du når du kjeder deg?

Lykkeligpie 97

Idag kommer kjæresten min hjem. Han har vært på klasse tur til Polen. Har savnet han sykt mye!! Egentelig skulle han ikke komme hjem idag, men siden søstren hans har konfirmasjon på søndag, så måtte han komme hjem.. Men det er jo bare bedre for meg♥ 
Jeg vet ikke når jeg får treffe han, om det blir idag eller i helgen, det er jeg ikke sikker på.. Men det er godt å vite at han er i Norge, og ikke langt unna 
meg!Hva skal du idag?

I det siste.

Detter er mitt første innlegg på denne bloggen. Jeg har tidligere hatt 2 andre.. Årker ikke si hvilken blogger! Men nå er jeg her igjen. Jeg er ikke sikker på om jeg blir å blogge hver dag. Men i ny og ned.. Jeg velger å skrive på bokmål, alltid gjort, og kommer alltid til å gjøre det. Det slkjer ikkje så mye i live mitt akkurat nå. Bortsett ifra at jeg har fått kjærest, hadd konf. og har akkurat kjøpt meg et Canon EOS 550D, men 18-55 mm og 75-300 mm. Svært fornøyd!! 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Jeg er ei jente på 15 år, og elsker å ta bilder. !alle! bildene som kommer på bloggen er mine! Jeg håper selfølgelig du tar en tur innom her igjen, og takk for besøket!


Design av:


Ingvild Aasheim