Wants from..

Wonderstruck by taylor swift

Jeg syns jeg fortjener Taylor Swift's parfyme for jeg er MEGA fan av henne, og kan så og si alle sangene. Lenge har jeg siklet etter parfymen, men har ikke hatt råd. Taylor er mitt store forbilde og jeg ser virkelig opp til henne, og jeg har faktisk en mappe full av bilder og slikt av henne. Så vist jeg føler meg trist, så bruker jeg og sitte å lese og se på bilder av henne, og jeg blir i så mye bedre humør av det. Så derfor syns jeg at jeg fortjener parfymen hennes! 

 

en liten påminner!

vil bare minne på om fotokonkurransen som jeg har nå. det var i grunn lite respone, bare 5 som deltar..  H E R finner du innlegget! meld deg på?

FOTOKONKURRANSE!

jeg tenkte å ha en fotokonkurranse. tenkte det kunne være 1, 2 og 3 plass. men vet ikke hva premiene kan være, for utenom linking og vurdering eller noe hemmelig. men uansett, temaet tenkte jeg kunne være kjærlighet, vennskap eller sommerfølelse. så det er bare å velge en av dem! også vil jeg helst at du lager et innlegg der det står at du er med i fotokonkurranse hos meg, og legg selfølgelig med bilde, og beskrivelse! melde deg på?

plages med å laste opp bilder, fuck!!

Jeg er ei jente på 15 år, og elsker å ta bilder. !alle! bildene som kommer på bloggen er mine! Jeg håper selfølgelig du tar en tur innom her igjen, og takk for besøket!


Design av:


Ingvild Aasheim