Wants from..

bursdag idag!

beklager at det ikke ble blogging igår! er en grunn for det, men passer seg ikke å komme på bloggen! men uansett, idag skal jeg i bursdag til min bestefar. det kommer til å bli koselig! også igår kjøpte jeg en nusselig kjole! det kommer bilde av den en annen gang! også innkjøpet fra den by turen kommer sammen med kjolen. men skal stikke i dusjen nå, så vi blogges!hva skal du idag?

Stikker til byen!

idag skal jeg, mamma og søstra mi til tromsø. vi skal kjøpe litt klær å sånt. så når jeg kommer hjem kommer det et nytt innlegg. også kommer jeg ikke til å blogge på mandag og tirsdag neste uke! skal på noe ting en plass langt unna.


gamelt bilde!

Bry dæ.

jeg har da plutselig funne ut at jeg skal delta på Bry dæ, en forsetilling. det kommer til å bli gøy! jeg skal synge, i kor.. også tror jeg at jeg skal telta i drama. her   er en video fra bry dæ ifjord! for de som har tålmodighet, så er det bare å se den. men jeg skal faktisk gå å legge meg nå. er kjempe trøtt! bruker du å delta på sånne forestillinger? hva syns du om videoen?

ikke noe svan..

dessverre var der ingen svaner. uheldig som jeg er, var det heller ingenting å ta bilder av. jaja, får prøve lykken med noe annet imorgen!dagen idag!

idag skal jeg og mamma kjøre en tur. så skal jeg ta bilder av svaner, om jeg finner noen! kan bli spennende. om jeg fanger noen på brikken, skal dere nokk få se, hehe.  

hav skal du idag?

curls.


litt mongo tryne da! 

ut å ta noen bilder!

idag har jeg vært å hentet michelle i barnehagen. og nå sitter hun her og pusler puslespill, søte jenta mi♥ så idag skal jeg bare kose meg med henne!hva skal du idag?

slik ble det!

jeg ble igrunn ganske fornøyd med resultatet! men det ble ikke helt som jeg ville ha det, men liker det.


før                                                                                                                                 etter 


senga min♥

hva syns du om resultatet?

Hard rock cafè

ja, idag har jeg da funnet ut at jeg skulle farge håret. litt blondere enn hva jeg hadde, men mislyktes sterkt! så nå sitte jeg med stripe hette og venter på å få lyse striper. dere får se resultater imorgen! 


natta t-skjorten min♥ hard rock cafè mallorca

Today's outfit 05102012

beklager for litt vell sent innlegg. men jeg har vært hos søstra mi og hjupet henne med å øve på teorien. også har jeg vært med tantebarnet mitt, michelle♥ men nokk om det, her er degans outfit..hva syns du om det?

1.plass på topplista!!

JIPPI, jeg ligger på 1.plassen, i hjembygda mi. etter bare 2 dager. det er litt kult da, hehe.

tusen takk, alle som leser bloggen min♥

hvordan plass ligger du på?
 

Kveldsmat.

har vært å tatt en laaang og god dusj, deilig! og nå sitter jeg og spiser kveldsmat, nam nam. skal legge meg om ikke så alt for lenge, men må lese litt i boken min først. Havets datter♥  også rydde rommet mitt..                                                                                                                                                       har du lest havets datter?

Kos!

sitter her og ser på greys anantomy på sumo, og drikker latte macchiato♥ elsker greys anatomy! også sitter jeg å leser i her og nå. det er skikkelig trist vær ute, bare regn.. høst liksom! men gleder meg til vinteren, hehe.

                                                                                                                                                              ser du greys anatomy?

Sofagris

hehe, jeg måtte bare ta disse bildene av bikkja ista, syns hun var så søt! mamma sin lille sofagris♥ 
                                                                                                                                                          hva syns dere om bildene?

Her er jeg!

nå er dataen min kommet, og jeg kan begynne å blogge forr alvor nå. akkurat nå sitter jeg å hører på musikk, og laster ned skype. men dette blir et kort innlegg! 


min fine data♥

music angle♦

hva syns du om at jeg er tilbake? 

Wihoo

ville bare informere om att jeg kanskje får datan min imorgen!! er ikke 100% sikkert enda. men vist jeg ikke får den imorgen, så får jeg den i november. og da tror jeg at jeg blir å blogge fast hver dag. 


fucked øyer da!

Glad nyhet!

jaa, jeg blir snart å komme tilbake for fult! grunnen er at min pappa har kjøpt meg data!! OVERLYKKELIG liksom! men plutselig kommer jeg tilbake. men snakkes! 

konkurranse?

jeg tenke jeg skulle ha konkurranse, men jeg er ikke sikker.. vil du at jeg skal ha konkurranser? isåfall, hvilken?


iphonen min er helt fucked.

iphonen min kan pluteslig slå seg av, av seg selv. og som regel slår den seg på igjen når den er 2-3%. det er sykt plagsomt!! og inatt, så var den nesten full ladda, så levna jeg den alene i kanskje en halv time, også hadde den slått seg av når jeg kom og skulle bruke den igjen.. hva skal jeg gjøre me den? 


arkivbilde

feeling like..

my eye.

sitter her og venter på at søstra mi skal komme med isteen min. også hører jeg på musikk, kos! vi skal kanskje dra og bade idag også, men vi vet ikke om noen kan kjøre oss. men jeg har veldig lyst, selv om et sikkert er kjempe kaldt i vannet. men vi snakkes, skal rydde litt mer på rommet mitt. hva skal du idag?

dagen idag.

nå sitter jeg her å spiser litt før jeg skal gå i dusjen. jeg skal passe en unge idag, halv 2. det blir kos.. og etter der får jeg data hele resten av dagen!! lykke! men skal spise ferdig, så vi snakkes. hva skal du idag?

beklager!

jeg beklager så mege for at jeg ikke har bloggen på 2 dager(?) men det har seg slik a mamma tok nettet, og at søstra mi er ego med datan sin.. såå, jaa. men jeg håper selfølgelig dere fortsatt besøker bloggen, og kanskje legger igjen en liten kommentar. det hadde varmet mitt hjerte! og jeg skal se om jeg får svar på spm-runden imorgen. og jeg holder på å spare opp til å kjøpe ny data, men TiNG TAR TID, uheldigvis.. men vi blogges ivertfall i ny og ned.

What can you see?

what can you see.. in my eyes, in my smile, in the way i am?

Instagramfølg meg på instagram! :)

lite problem.

jeg har et lite problem. datan min har valgt å streike, så jeg har ikke data lenger. og atm, så har jeg ikke penger til å kjøpe ny. BUHU!! men får låne min søster's data av og til. så, jeg vet ikke hvor mye jeg får blogge og slikt.. men skal spare penger til en ny data!! vi snakkes enn så lenge!

Bildene fra igår.

her kommer bildene som egentelig skulle komme igår, men siden mamma tok nettet fikk jeg ikke blogget. men uansett, vi hadde det skikkelig gøy igår! først så badet vi, og hadde det gøy der, så bestemye vi oss forr å ta bilder av hundene, i redningsvest, til mennesker.. og etter det gikk vi å hentet hestene å ridde på tur. det var kos!! men fikk ikke bilder ifra turen.. men uansett, her er noen bilder.

 
Pia mor<3


flinke svømme jenta mi


søte Aiwihva gjore dere igår?

God morgen!

sitter her og ser  på animals planet og spiser, og venter på at jeg skal gidde å gå i dusjen. også må vell bikkja dusjes.. men jaja, det er det som er jobben min, hahaha. også skal jeg opp til bestevenninna mi snart, og der skal vi bade, med og uten hestene. også må vi vell få noen bilder? gleder meg!!blogges snart igjen!

Tilbake igjen!

nå er jeg kommet hjem igjen. og det kommer til å bli litt mer blogging fra nå av, for skal ikke reise bort noe mer. men vi får blogges, skal begynne å bakke ut og slikt.


min nye kjærest<3

Impulsiv avgjørelse.

idag ble det bestemt at vi skulle dra til Sverige, eller, Boden. vet ikke hvor lenge vi skal være der. og vi skal ta med tante ungen min, men ikke moren hennes. det skal bli kos! men vi skal såve i telt.... JIPPI! men kommer sikkert til å bli kos uansett. også er tanten min der, og hennes 2 barn.

Vi snakkes, enn så lenge! <3

Long time, no see?

vet det er lenge siden nå, men har ikke giddet å blogge før nå! før det første, datan er treg, må kjøpe no. for det andre, fikk ny telefon, iphone4s, så vært litt opptatt med den. for det tredje, jeg slo opp med kjæresten, men jeg har det bra!! OG! jeg har lånt bort kamraet mitt til søstra mi, som skal bruke det om 10 dager, men skal hente det hjem igjen, imårgen kanskje. Savner det allerder! også, idag er det jo 1 år siden utøya, hvil i fred alle døde! og det er 2 år siden jeg fikk Pia.

men så lurte jeg på om dere var intreserte i å se bilder ifra ferien min, eller om jeg bare skal la det ligge? deter bestemmer!


Pia og meg<3

Den siste tiden.

Som sakt, så var jeg jo på Ullared. Var der i 2 dager, så kjørte vi hjem til sverige. Og så var vi der nesten en hel dag, så kjørte vi vidre til Åfjord, Tronhjem. Det tok vel 9 timer, + stopp og slikt. Og nå sitter jeg i sofaen og hører på Glee sanger♥ Men her kommer noen bilder.

 
Utsikten fra båten som gikk til Fosen.


Digger det bilde der!


Love it!


Søster, pappa og mei

Det er flere bilder, men blogg.no klikker og laster opp bildene i 400px, istede for 700px. Så de kommer kanskje en annan gang!
Noen bilder fra Oslo.

Trives i Oslo, har vært i byen idag og fått meg micro(?) kort til min nye telefon. Skal få svart iphone 4s, ville ha hvit, men man får ikke alltid det man vil ha! Men her kommer noen bilder.
Imorgen drar vi til sverige, og kan derve ikke blogge. Blir der i 2 dager. Vet ikke hvor mye jeg får blogget iløpeda av opphoødet i Fosen.  


Fra flyet.


Skyene fra idag.


Presang fra stemor, det var 500,- i de hjertene.. 


Solen atm! 
Hva har du gjort idag?

Da drar jeg snart.

Akkrat spist frokosten min og venter på at jeg skal gidde å gå å gjøre no fornuftig. Men uansett, jeg er sånn passe ferdig pakket, skal snart gå i dusjen. Så drar jeg til flyplassen, så går flyet halv 9, og mamma levner oss, slik at hun kommer hjem akkurat i tide til å se fotball finalen. Men det gjør ingenting.

Hva skal dere idag?

Overraskelse.

Idag fikk jeg litt av en overraskelse da kjæresten kom syklende hjem til meg! Det er ca. 3 mil.. Oh han syklet hele veien. Er utrolig stolt av han egentelig. Men nå kommer det triste.. Får ikke se han på kanskje over 1 mnd. Det er utrolig lenge. *snufs, snufs* Kommer til å savne han noe syykt!Savner du noen nå?

Lulleby.

God morgen! 
Tenkte jeg skulle dele denne sangen med dere! Jeg syns den er utrolig fin, og jeg hører på den nesten hele tiden.. Men nå skal jeg finne fram kofferten, og begynne og pakke. Så vi blogges!

Hva syns du om sangen?

Innkjøp.

Mamma tok oss helt plutselig med til Målselv, får å kjøpe div ting som vi skal ma med oss til pappa, jeg og søster altså. Jeg kjøpte den søte kjolen! Den var skikkelig hærli!Også en refleks vest til Pia. Men nå skal jeg gå å finne noe klær også skal jeg vaske det. Og kanskje begynne å pakke? Og det er imorgen venninna kommer og overnatter..

Hva syns du om innkjøpet?

Lite å gjøre idag.

Idag kommer det nokk til å bli en kjedelig dag.. Og jeg må også pakke å sånt idag.. For det harjeg enda ikke gjort. Så burder kanskje gå å gjøre det nå.. Me bloggast!Hva skal dere idag?

Noen bilder ifra dagen.

Sitter her å hører på musikk og redigerer noen bilder.. Idag har jeg vært å grillet med familien og kjæresten var med! Det var skikkelig kos. Men her kommer noen av bildene fra idag.

Hva har du gjort idag?

4 dager igjen.

Nå er det bare 4 dager igjen til jeg skal til pappa.. Må vel begynne å pakke snart? Men uansett, idag kommer kjæresten, og fra fredag til lørdag skal en venninne sove her! Så det blir kos.♥


Hva syns du om bildet?

I will fall for a boy who will.

Farget håret.

Hehe, var litt impulsiv og bestemte meg for å farge håret.. Ble sånn passelig fornøyd, men så snart jeg venner meg til det, er det sikkert mye finere enn hva jeg syns nå.. Jeg brukte Nutrisse Natural Wheat 7..

før;
 

etter:
 

Hva syns dere?

6 dager igjen.

Idag er det 6 dager igjen til jeg skal til pappa, i Oslo. Men vi skal ikke være i Oslo, vi skal en liten tur til Sverige, og så skal vi til Fosen, i Trondheim. Det skal bli kos! Vi skal være hos pappa i 16 dagen. Gleder meg skikkelig! 


Meg og pappa i min konf. 

Hva skal du i ferien?

Vann krig.

Idag var kjæresten her! Kos! Men også litt komisk, fordi idet jeg skulle gå opp, så var han på tur ned for å vekke meg.. Hehe, også når jeg hadde fått summet meg og alt sånt, så gikk vi ut i vin været, også fant han frem vann slangen og spylte meg våt.. Hehehe, men jeg fikk også tak i slangen, så var ikke bare han som var våt når vi gikk inn.. 
Også har lille jente mi fått øye-betennelse.. Stakkars hund!


 

Hva har du gjort idag?

Kjæreste kos.

Igår var jeg hos kjæresten! Vi hadde det skikkelig koselig. Han ville bade i elva, så han hoppet bare rett uti, men han prøvde også å få meg uti.. Men jeg ville ikke bade, så det funket dårlig. Men så gikk vi tilbake til rommet å så en eller annen film.. Ikke at jeg fikk med meg så veldig mya da.. Men også klarte jeg å miste telefonen min der, så den ligger hos han nå.. Også tok jeg på meg en av hans skjorter, og tok den med hjem.. Den luktet så godt, klarte ikke å te den av, hehehe!


" I like sex, its nice! "

Hva gjorde du igår?

Kjæreste besøk.

Nå er jeg akkurat ferdi å sminke meg, og venter på at mamma skal komme hjem, slik at hun kan kjøre meg til kjæresten. Også tar jeg litt bilder, imens jeg høre på denne nydelige sangen, dere burde høre den! Men uansett, jeg håper mamma kommer snart. Begynner å bli utålmodig.. 


Canon EOS 550D_ 1/200s f/5.6 iso 3200_ Privat

Canon EOS 550D_ 1/200s f/5.6 iso 3200_Privat

Hva skal du idag?

Mamma orket ikke kjøre èn meter til.. Og gjett hvem som er sur!!!

Fin start på sommerferie!

Akkurat kommet hjem fra skolen, og med meg hadde jeg karakter kortet! Syntes karakterene var nokk så gode, en god del med 4'ere, og noen 3'ere.. Læreren skrøt av meg, noe som ikke skjer ofte! Så det er jeg fornøyd meg. Men jeg er mindre fornøyd med været. Det forr regner... Utrolig kjedelig, kunne godt tenkt med masse sol, og varmt vær. 
Og jeg er ikke av den typen som legger ut bilde av karakter kortet mitt!

 

Canon EOS 550D_1/125s f/5.6 iso 100_Privat      -     Ser du halv hjerte?

Fast leser?

Er du fast leser, eller bare kommenterer du hvist jeg kommenterer din blogg?Canon EOS 550D_ 75-300mm_Privat

1 dag igjen.

WIHUU! Jeg har bare 1 skole dag igjen, så er det SOMMERFERIE! Det kommer til å bli heeerlig. Men skal først være 2 uker hjemme å slaske fær jeg drar til pappa i Oslo, også skal jeg, mamma og stina kjøre gjennom Lofoten når vi kommer hjem. Og bikka skal mest sannsynelg ha valper i begynnelsen av august, tror jeg. Så ser for meg en litt travel sommer... Men uasnett, de kommer til å bli kos!Hva skal du i sommerferien?

Going wild.

Her om dagen, eller, det var sent på natten.. Så var jeg vel litt overtrøtt, og bikkja lå å sov ved siden av meg i senga. Jeg hadde det "veldig" morsomt ved å gjøre ingenting, så jeg tenkte at siden jeg var våken, hvorfor ikke ta noen bilder? Så det gjorde jeg..
HAHAHAHAH!!

Travel dag.

Idag har jeg vært sammen med Michelle.. Vi for til Tømmer Elva og spiste is, og deretter dro jeg til Lise Mari ♥ Jeg har tatt masse bilder av Pia og Aiwi. 
Detter gjelder ALLE bildene. Canon EOS 550D_ 18-55mm_ Privat

Hva har du gjort idag? Hva synset du om bildene?

Bilder fra turen.

 
Vi feila litt når vi skulle sitte opp teltet..
Litt fisking må til.
Wooho, se den teknikken med kniven å fiske stangen!


Litt allsang må man jo ha!!


KosDet var en del av alle 600 bildene.. Sorri for at det kommer sent, og at ingen av bildene er redigert!

Hjemme igjen.

Akkurat kommet hjem fra turen. Er ikke sliten, har bare veldig vondt i begge fotene. Tror vi har gått 3 mil på asfalt... Jeg skal legge ut et nytt innlegg senere når jeg orker. Fårr kjenner at jeg overhode ikke orker det nå. Snakkes snart igjenn..

Kjæreste besøk.

Først: Det kommer et innlegg om hva jeg gjorde igår når jeg var på besøk. 

Men idag kommer kjæresten min hit på besøk. Gleder meg!! Har ikke sett han på nesten 2 uker.. Det er ille! Skal prøve å få flere biler av meg og han, men han liker dessverre ikke å bli tatt bilder av.. Men jeg har mine knep, hehehe. Jeg har ryddet hele rommet.. Det var ekstremt rotete, men slike er det med oss jenter. Også må jeg snart gå å dusje.. Så vi snakkes senere. Hva skal du idag?

Wants; American Flag.

Akkurat kommet hjem fra skolen, og vente på at mamma skal lage middag. Ellers skal jeg kanskje opp til bestevenninna min, å se på hunden hennes. Hun har akkurat fått den, så gleder meg kjempe mye til å se henne! Skal ente sykle, eller så kjører mamma meg..

Men over til oberskriften.. Har så utrolig lyst på bikini og shorts i amreika flagg mønster. De er så utrolig kule! Hva syns du om klærne?

Besøk av lille jenta.

Idag har jeg hatt lille jenta mi på besøk. Eller, tante ungen min Michelle, på 3 år.. Herregud, hvor herlig hun er!! " tante hoppe tampoling!? " Det er så søtt! Også filmet jeg, men er det slik at jeg må ha youtube konto får å laste inn videoer på bloggen? Har lyst å prøve å legge ut en video.
Hehe, også var kattungen oppe i treet for første gang, tror jeg.. For et syn, hehehe!


Michelle  

Hva har du gjørt idag?

Frokost på verandaen.

Akkurat nå sitter jeg å spiser frokost ute på verandaen. Det er ca 12 grader ute.. Men stor sol.. Bortsett ifra at den ikke varmer no siden den er bak en GIGA sky.. Også er det litt kald vild. Men det gjør ikke noe. Og for dere som hjelp meg igår med å forklare hvordan jeg filmer, tusen takk! Har endelig funnet ut. Så kanskje kommer det noen filmer på bloggen.. Hvem vet?

http://i45.tinypic.com/308a3a9.jpg

Vet jeg brukte sykt lang tid på inlegget.. Men jeg plagdes sykt my me å redigere bildet, og datan klikket og jaaah.. Trykk på linken, det er bildet, hehehe..

God morgen!

God morgen til dere alle.

Jeg har akkurat spist frokost, og stiier å ser på noe kake greier på TLC. Ellers snakker jeg med kjæresten og sliter med å få noen til å kjøre meg til han. Skikkelig urettferdig at ingen gidder å kjøre! Men slik er desverre livet. Men på onsdag få jeg heldigvis se han, for da kommer han hjem tim meg. Gleder meg!! 
Også har vi fri fra skolen fordi 10, klasse har muntelig eksamen! Det er herlig.

 

Hva skal du idag?

Endelig!

Idag har jeg for det meste bare kjedet meg. Og når jeg kjeder meg, tar jeg bilder.. Som oftes av meg selv, men også MASSE andre ting. Men ENDELIG! Jeg har  akkurat fått høre at kjæresten sitter på Oslo flyplass, på tur hjem til Troms. Skal kanskje dra til han imorgen! Gleder meg KJEMPE mye! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg har savnet han.. Men her kommer noen "kjede-bilder" fra idag og igår.Hva gjør du når du kjeder deg?

Lykkeligpie 97

Idag kommer kjæresten min hjem. Han har vært på klasse tur til Polen. Har savnet han sykt mye!! Egentelig skulle han ikke komme hjem idag, men siden søstren hans har konfirmasjon på søndag, så måtte han komme hjem.. Men det er jo bare bedre for meg♥ 
Jeg vet ikke når jeg får treffe han, om det blir idag eller i helgen, det er jeg ikke sikker på.. Men det er godt å vite at han er i Norge, og ikke langt unna 
meg!Hva skal du idag?

I det siste.

Detter er mitt første innlegg på denne bloggen. Jeg har tidligere hatt 2 andre.. Årker ikke si hvilken blogger! Men nå er jeg her igjen. Jeg er ikke sikker på om jeg blir å blogge hver dag. Men i ny og ned.. Jeg velger å skrive på bokmål, alltid gjort, og kommer alltid til å gjøre det. Det slkjer ikkje så mye i live mitt akkurat nå. Bortsett ifra at jeg har fått kjærest, hadd konf. og har akkurat kjøpt meg et Canon EOS 550D, men 18-55 mm og 75-300 mm. Svært fornøyd!! 

Jeg er ei jente på 15 år, og elsker å ta bilder. !alle! bildene som kommer på bloggen er mine! Jeg håper selfølgelig du tar en tur innom her igjen, og takk for besøket!


Design av:


Ingvild Aasheim